tag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post3704662916334233210..comments2024-03-08T03:35:46.883+01:00Comments on CocinArte: Helado de melocotónNúriahttp://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-28711875479566439372011-07-24T20:54:40.607+02:002011-07-24T20:54:40.607+02:00Epa, com m'en alegro!!! A continuar cuinant......Epa, com m'en alegro!!! A continuar cuinant...Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-90677264247255963122011-07-24T20:44:40.587+02:002011-07-24T20:44:40.587+02:00Núria, m'ha quedat bonissim, moltes gràciesNúria, m'ha quedat bonissim, moltes gràciesJordihttps://www.blogger.com/profile/13949652789533909300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-92223781199903658692011-07-20T20:51:56.215+02:002011-07-20T20:51:56.215+02:00Si, clar. Amb maduixes, cireres, mango,albercocs.....Si, clar. Amb maduixes, cireres, mango,albercocs..Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-68433067090340752202011-07-20T15:35:28.951+02:002011-07-20T15:35:28.951+02:00I una altre pregunta Núria... Amb aquesta recepta ...I una altre pregunta Núria... Amb aquesta recepta de gelat de pressec, puc gelat d'altres fruites? (o sigui, mateixes quantitats, i mateixos ingredients excepte la fruita)Jordihttps://www.blogger.com/profile/13949652789533909300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-67156314806311156442011-07-17T20:05:46.481+02:002011-07-17T20:05:46.481+02:00Jordi, amb barilles perfecte!! De res, m'en al...Jordi, amb barilles perfecte!! De res, m'en alegro que t'hagi servit la resposta. Espero que es surti perfecte.<br /><br />NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-45611246147789815342011-07-17T19:49:36.547+02:002011-07-17T19:49:36.547+02:00Nuria fent servir batedora de barilles ja va ber n...Nuria fent servir batedora de barilles ja va ber no?<br /><br />Gràcies per la resposta, m'ha servit de molt.Jordihttps://www.blogger.com/profile/13949652789533909300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-16961663320592824592011-07-17T14:31:28.652+02:002011-07-17T14:31:28.652+02:00Hola Jordi,
M'en alegro molt que t'hagis ...Hola Jordi, <br />M'en alegro molt que t'hagis ficat a la cuina per cuinar aquest gelat. <br />Lo primer que s'ha de tenir en compte es que la nata sigui per muntar, més d'un 35 % de materia grasa. Millor que estigui ben freda, perque munta molt millor.<br />Desprès l'has de muntar, i una vegada que estigui ferme, afegir el sucre i la llet en pols i donar-li l'ultim punt. <br /><br />Però crec que jo ho vaig posar tot junt i no va passar res, pero fes-ho així, perque segur que et funcionará millor.<br /><br />No sé si vas servir batedora de varillas o un robot de cuina per muntar..<br /><br />NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-22595508159001704262011-07-17T14:18:51.747+02:002011-07-17T14:18:51.747+02:00Hola Nuria, mira sóc un noi de 16 anys que per pri...Hola Nuria, mira sóc un noi de 16 anys que per primer cop intentara fer un gelat, com que el de pressec hem sembla molt convincent vaig decidir fer-lo.<br />El que passa es que hem vaig trobar en un problema en que la nata no es muntava. L'error que vaig fer em sembla, es que vaig afeigir la llet en pols i el sucre a la nata i depres vaig muntar.<br />Hem podries explicar quins son els passos per montar la nata correctament siusplau? Gràcies, estaria molt agraït si hem contestessis.<br />JordiJordihttps://www.blogger.com/profile/13949652789533909300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-77766695762580376602009-08-24T21:17:20.029+02:002009-08-24T21:17:20.029+02:00Bele, mi hermano la compró en MediaMark, pero sé q...Bele, mi hermano la compró en MediaMark, pero sé que en Lidl o slecker traen algunas veces ofertas de heladeras.<br /><br /><br />BesitosNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-32982389070707562382009-08-23T23:29:51.592+02:002009-08-23T23:29:51.592+02:00Nur, no sabrás donde compró tu hermano la heladera...Nur, no sabrás donde compró tu hermano la heladera, verdad??? Tengo unas ganas de helados y entre que no hay helados aptos para comprar y que no tengo heladera... Por cierto, se pueden hacer también polos? Con lo que me gustan a mi los de coco... xDBelenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-29170236880906374902008-09-22T14:54:00.000+02:002008-09-22T14:54:00.000+02:00Txell, era boníssim i molt cremós. Et pot fer igua...Txell, era boníssim i molt cremós. Et pot fer igual amb les fruites vermelles congelades de la sirena i queda espectacular. Ahir el vaig preparar, peró m'han quedat les fotos borroses....ains.<BR/><BR/>Amb les mans que tens, el quedará insuperable!!<BR/><BR/>Petons<BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-66227458023181125552008-09-22T09:09:00.000+02:002008-09-22T09:09:00.000+02:00Aquest gelat el faré, serà un repte per mi perquè ...Aquest gelat el faré, serà un repte per mi perquè no n'he fet mai. Aquest gelat teu sembla exquisit i amb una textura insuperable!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-84992779974669917192008-09-21T20:01:00.000+02:002008-09-21T20:01:00.000+02:00Xaro, si que és fàcil. Anb la geladora o robot de ...Xaro, si que és fàcil. Anb la geladora o robot de cuina es més fàci encara, perque t'ho fa sol, desprès només l'has de ficar al congelador. Ahir vaig preparar un, iuna vegada que estava cremós ho vaig possar amb un motllo de plumcake. Ha quedat molt bó.Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-38639550151611732442008-09-21T19:50:00.000+02:002008-09-21T19:50:00.000+02:00Tot i que m'agraden molt, encara no n'he fet mai, ...Tot i que m'agraden molt, encara no n'he fet mai, Però si es tant senzill com ho expliques tu, segur que no tardaré gaire a fer-ne!!xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-45755923657934411492008-09-21T11:35:00.000+02:002008-09-21T11:35:00.000+02:00Canela, m'en alegro que t'hagi agradat. Gràcies pe...Canela, m'en alegro que t'hagi agradat. Gràcies per la visita.<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-48664942009462158852008-09-21T02:17:00.000+02:002008-09-21T02:17:00.000+02:00Núria, encara que ja no fa tanta calor, venen de g...Núria, encara que ja no fa tanta calor, venen de gust els gelats i si son casolans encara millor. Gràcies per compartir-lo.<BR/><BR/>canelacanelahttps://www.blogger.com/profile/05565307169926843983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-53022619811850505232008-09-19T22:05:00.000+02:002008-09-19T22:05:00.000+02:00Elena, si prueba a hacer helado una vez..seguro qu...Elena, si prueba a hacer helado una vez..seguro que repetirás, están buenísimos!!<BR/>Glòria, lo de la cubeta metàl.lica no em sona..però podría ser. La meva cubeta de la geladora, és metàl.lica, però després ho poso a cristal o plàstic. <BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-77694646447778472582008-09-19T20:28:00.000+02:002008-09-19T20:28:00.000+02:00Jo no n'he fet mai de gelat i aquest em fa venir g...Jo no n'he fet mai de gelat i aquest em fa venir ganes de fer-ne. <BR/><BR/>No sé d'on he tret que el gelat s'ha de fer en una cubeta metàl·lica. Això és així o no cal?.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-74051102848078412472008-09-19T19:52:00.000+02:002008-09-19T19:52:00.000+02:00nuria que rico de melocoton,mira que yo no soy de ...nuria que rico de melocoton,mira que yo no soy de hacer helados y creo que es una pena,jejje,un beso.Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-11636233059369435722008-09-19T18:23:00.000+02:002008-09-19T18:23:00.000+02:00Polits, me alegra que te haya gustado...y aunque e...Polits, me alegra que te haya gustado...y aunque en la foto eso no se nota, está muyyy rico de sabor..jeje<BR/><BR/>BesitosNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-48082825324872344112008-09-19T18:07:00.000+02:002008-09-19T18:07:00.000+02:00No me extraña que no pudieráis esperar. Tiene una ...No me extraña que no pudieráis esperar. Tiene una pinta ese helado...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-34872579362435758582008-09-19T08:58:00.000+02:002008-09-19T08:58:00.000+02:00Manel, l'equivalència es més o ´menys el doble de ...Manel, l'equivalència es més o ´menys el doble de sucre...però això depen dels gustos..proba amb meys i afegeix si creus que necesita més. La fructosa es troba a molt bon preu, al mercadona..on tenen les llets de soja.<BR/>Gemma, i tant que no la guardaré..el problema es que no sempre hi ha lloc al congelador..jeje. <BR/><BR/>M'en alegro que us hagi agradat el gelat de prèssec!!<BR/><BR/> Núria (SNur)Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-72018137079255660512008-09-19T07:06:00.000+02:002008-09-19T07:06:00.000+02:00Els gelats s'haurien de fer tot l'any, no només a ...Els gelats s'haurien de fer tot l'any, no només a l'estiu! Menjats amb moderació, són sans (sobretot els de fruita com aquest) i porten let i són energètics, perfectes per l'hivern. Així que... no guardis la geladora, eh? I segueix posant receptes de gelats tan bons com aquest ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-12155569093545352302008-09-19T00:52:00.000+02:002008-09-19T00:52:00.000+02:00núria, m'encanten els gelats artesans com aquests ...núria, m'encanten els gelats artesans com aquests que fas tu, però encara no n'he fet mai. aquest m'agradaria força, però no tinc fructosa. que saps l'equivalència amb sucre? i ja posats, si optés per la fructosa, que deu ser acalòrica, on en podria trobar?<BR/>gràcies i fins aviat.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.com