tag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post4049419666638887300..comments2024-03-08T03:35:46.883+01:00Comments on CocinArte: Tarta otoñal (bajo índice glucémico)Núriahttp://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-52924191308807318782008-11-25T13:27:00.000+01:002008-11-25T13:27:00.000+01:00Su, que me pongo toda colorá...tú diciendome eso.....Su, que me pongo toda colorá...tú diciendome eso...jeje. Pues estaba deliciosa...<BR/><BR/>Besitos de la Nati y mios.<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-88409314944518407512008-11-25T12:43:00.000+01:002008-11-25T12:43:00.000+01:00Nena, tu vales mucho...y tienes razón : puro place...Nena, tu vales mucho...y tienes razón : puro placer<BR/><BR/>Muac para ti y para la NatiSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-3349801668861984112008-11-23T09:59:00.000+01:002008-11-23T09:59:00.000+01:00Eva, la veritat es que es un molt bon homenatge......Eva, la veritat es que es un molt bon homenatge...perque el pastís es excelent!!<BR/><BR/>Núria<BR/>Petonets de xocolataNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-31967847807038354052008-11-22T23:46:00.000+01:002008-11-22T23:46:00.000+01:00Núria, aquest pastís està de vici...ben fet hver-l...Núria, aquest pastís està de vici...ben fet hver-lo fet...ni que sigui per donar-te a tu una alegria!!! Que tant cuinar pels altres...tb va bé fer algún dia un extra i fer-nos un homenatge!! jejeje!!<BR/>Petunets,<BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-89867224930289906502008-11-22T22:09:00.000+01:002008-11-22T22:09:00.000+01:00Parella vermella, us dedico aquest cor, per tot el...Parella vermella, us dedico aquest cor, per tot el carinyo i amor que repartiu...<BR/><BR/>Elenna, pues en la parte dónde están las leches de soja y el salvado, allí podrás encontrarla.<BR/><BR/>Martuki, es cierto...que cuando se le pone cariño a una cosa, sale mucho mejor. Y yo cuando cocino, siempre le pongo amor y pasión, cada día más.<BR/><BR/>Besitos<BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-70478172104629270132008-11-22T21:06:00.000+01:002008-11-22T21:06:00.000+01:00Hola guapísima!!menuda tarta te has marcado!!tiene...Hola guapísima!!menuda tarta te has marcado!!tiene una pinta estupenda ,y me ha encantado el detalle de la hoja!qué bonitas salen las cosas cuando se hacen con cariño y mimo no??un besitoMartahttps://www.blogger.com/profile/02864297862864217522noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-21769039812056134872008-11-22T16:47:00.000+01:002008-11-22T16:47:00.000+01:00que cosa más buena!!!!!!!He ido a mercadona y no h...que cosa más buena!!!!!!!<BR/>He ido a mercadona y no he encontrado la fructosa :(....esta tarde me voy a acercar a otro aver si alli la tienen!"!!Elennahttps://www.blogger.com/profile/02008535904390431309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-79011140161592175932008-11-22T12:49:00.000+01:002008-11-22T12:49:00.000+01:00fantàstic! aquest cor de xocolata és diví! noia, e...fantàstic! aquest cor de xocolata és diví! noia, enhorabona!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-70001591088771386392008-11-22T10:47:00.000+01:002008-11-22T10:47:00.000+01:00Gràcies Mercé, si t'agrada la xocolata, no t'en pe...Gràcies Mercé, si t'agrada la xocolata, no t'en penediràs...<BR/><BR/>MCarmen, pues no sabes la alegria que me da que te gusten las cositas que cocino...<BR/><BR/>Gemma, la veritat es que té un sabor tan intens i es tan bó...Per cert, he comprat un llibre de postres montignac, i ara si que no m'aturarà ningú...vinga a fer receptes i adaptacions..jeje. El motllo és el més petit que tinc així feia una ració més petita..<BR/><BR/>Maria, no passa res...jo vaig anar a mirar..perque a vegades m'en oblido d'algún ingredient..<BR/><BR/>PEtonets<BR/>Buen finde!!Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-20864060597704896662008-11-22T10:18:00.000+01:002008-11-22T10:18:00.000+01:00Nuria, ja he vist on és el flam. Estaria despistad...Nuria, ja he vist on és el flam. Estaria despistada i no l'havia vist..Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-64861315780533614832008-11-22T08:19:00.000+01:002008-11-22T08:19:00.000+01:00Oi que és una de les millors tartes de xocolata qu...Oi que és una de les millors tartes de xocolata que has provat? Jo ja l'he fet dues vegades en una setmana je je je...<BR/>L'adaptació a Montignac t'ha quedat genial, i amb aquest motlle queda preciosa...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-3979636991008437612008-11-22T07:38:00.000+01:002008-11-22T07:38:00.000+01:00!!!La madre que te pario!!!, hija del alma y del c...!!!La madre que te pario!!!, hija del alma y del corazon, pero que recetas nos haces........que cosas tan ricas.Mª Carmenhttps://www.blogger.com/profile/05665435054386244758noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-74488021323700306262008-11-22T01:17:00.000+01:002008-11-22T01:17:00.000+01:00Núria, ja els hi vaig dir a l'Eva i a la Gemma... ...Núria, ja els hi vaig dir a l'Eva i a la Gemma... aquest pastís ha de ser de vici!! Així que ja el tinc a la llista de pendents! ;) T'ha quedat molt bé!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-23481950530383558302008-11-21T23:19:00.000+01:002008-11-21T23:19:00.000+01:00Nieves, pues está deliciosa esta tarta...es de un ...Nieves, pues está deliciosa esta tarta...es de un intenso sabor a chocolate, y la textura como una mousse...rica, rica..Creo que no tomas huevo, así que lo podrías hacer con flan de vainilla.<BR/><BR/>Besitos<BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-78032045230980259972008-11-21T23:02:00.000+01:002008-11-21T23:02:00.000+01:00Maria, no sé com ho van fer elles ç9m'ho tornaré a...Maria, no sé com ho van fer elles ç9m'ho tornaré a mirar..), peró jo vaig posar el sobre de flam d'ou normal i desprès li vaig afegir la xocolata desfeta...çI va quedar molt i molt revó..<BR/><BR/>Petonets<BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-53610064669084587722008-11-21T23:00:00.000+01:002008-11-21T23:00:00.000+01:00Tiene que ser un lujo degustar semejante manjar. T...Tiene que ser un lujo degustar semejante manjar. Te quedó estupendo.<BR/><BR/>Un abrazo.nieveshttps://www.blogger.com/profile/09683952122891794599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-2250080241062834192008-11-21T22:22:00.000+01:002008-11-21T22:22:00.000+01:00Nuria, però les d'elles portaven un sobre de flam ...Nuria, però les d'elles portaven un sobre de flam de xocolata. La teva recepta no en porta de flam? Com que dius que l'has comprat a Santiveri..<BR/>O jo no ho se veure a la recepta.Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-55439980372381971492008-11-21T22:03:00.000+01:002008-11-21T22:03:00.000+01:00Ruben, gràcies m'en alegro que t'hagi agradat!!Lau...Ruben, gràcies m'en alegro que t'hagi agradat!!<BR/><BR/>Lauriteles, está de vicio esta tarta..La fructosa la compro en el mercadona, en paquetes de 800 gramos. Se utiliza la mitad de cantidad que de azúcar. La textura es la misma y el sabor, yo diría que es igual o mejor.<BR/><BR/>Xaro, moltes gràcies tu ja coneixes aquesta tarta, així que de gust ja ho saps...<BR/><BR/>De todas formas podéis hacer la original que tiene Webos fritos, El cullerot de festuc o La cuina de casa, pero la mía es cierto que es un pelín más sana...jeje.<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-74856531726035191462008-11-21T21:47:00.000+01:002008-11-21T21:47:00.000+01:00Núria bonica t'ha quedat fantàstica!!Núria bonica t'ha quedat fantàstica!!xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-66478257311985574182008-11-21T20:57:00.000+01:002008-11-21T20:57:00.000+01:00Se me olvidó decirte, la fructosa de donde la comp...Se me olvidó decirte, la fructosa de donde la compro?Lauriteleshttps://www.blogger.com/profile/03292913537868743367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-63446425383531524802008-11-21T20:56:00.001+01:002008-11-21T20:56:00.001+01:00No te digo como teine que estar eso.. que delicia!...No te digo como teine que estar eso.. que delicia!!! yo me apunto a la lista de quienes lo han hecho!!! ya te cuento...Lauriteleshttps://www.blogger.com/profile/03292913537868743367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5373393497728605992.post-13399051229682969542008-11-21T20:56:00.000+01:002008-11-21T20:56:00.000+01:00me l'apunto!! Aquest pastís té molt bona pinta! Fe...me l'apunto!! Aquest pastís té molt bona pinta! Felicitats!RUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.com